DevOps

DevOps staat voor een combinatie van “ontwikkeling” en “bewerkingen” en is gericht op het verenigen van softwareontwikkeling (Dev) en software-exploitatie (Ops). De belangrijkste missie van de DevOps Business Unit is om sterk te pleiten voor automatisering en monitoring in alle stappen van software-constructie. Van integratie, testen, vrijgeven tot implementatie en infrastructuurbeheer. Ons team streeft naar kortere ontwikkelingscycli, verhoogde inzetfrequentie en betrouwbaardere releases, dit in nauwe afstemming met de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten.

Ons DevOps-team is in staat een reeks procedures, die bedoeld zijn om de tijd tussen het plegen van een verandering in een systeem en de verandering die in de normale productie wordt geplaatst, significant te verkorten. Dit alles terwijl een hoge kwaliteit blijvend wordt gegarandeerd. Ongecompliceerde processen worden steeds meer programmeerbaar en dynamisch, met behulp van een DevOps-aanpak. Onze consultants streven naar maximale voorspelbaarheid, efficiëntie en veiligheid van operationele processen.

Continuous Learning & Sharing

Bij Greater is kennis van onschatbare waarde. Hiermee kunnen wij het onderscheid maken in de constant veranderende ICT Branche. Continuous Learning wordt toegepast binnen elk team om een gezonde ontwikkeling te bewerkstelligen, alleen dan blijf je als bedrijf voorop lopen! Kennis delen is daarbij onontbeerlijk en is een tweede natuur binnen de Greater-teams. Alle opgedane ervaring bij onze diverse klanten wordt vastgelegd in een interne knowledge base waartoe iedere consultant te allen tijde toegang heeft. Door dit collectief geheugen zijn wij in staat altijd de juiste oplossing te vinden!

Mijn naam is Aleksandar Masnikovic

Mijn naam is Aleks Masnicovik, ik ben jarenlang (lead) DevOps Consultant geweest, sinds novemer 2016 Business Unit Manager DevOps. Mijn passie is de klant te ontzorgen en van technische oplossingen te voorzien. Maar ook om als sparringspartner op te treden bij technische en/of functionele uitdagingen die de klant kan hebben. Ik heb de ambitie om de positie van de Business Unit Manager DevOps naar een hoger plan te tillen. We groeien gestaag, zowel bij nieuwe klanten als bestaande relaties. Ik wil me richten op procesverbeteringen, informatie, communicatie en relatiebeheer. De focus op de medewerker is hierbij leidend. Ik sta ervoor om mijn mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast krijgen zij de kans zich voluit te ontplooien. Hierdoor wordt het werk leuker en geeft het veel meer voldoening, zowel voor de medewerker, de klant, Greater en voor mezelf.