Middleware

Middleware omvat de systeemsoftware die de informatie-uitwisseling regelt tussen cliënt-software en de software die de bedrijfsgegevens beheert. Vaak zijn hier gedistribueerde systemen mee gemoeid en meerdere platformen. In een meer specifieke zin kan middleware worden omschreven als het streepje “-” in client-server of de “to” in peer-to-peer. Middleware omvat webservers, applicatieservers, content managementsystemen en aanverwante tools die de ontwikkeling en levering van applicaties ondersteunen.

Ons team beschikt over de essentiële diepgaande kennis van de problemen van communicatie, synchronisatie en distributie. Een Greater-Middleware specialist kent de verschillende concepten achter de middleware oplossingen en kan omgaan met elk bekend middleware platform zoals Oracle WebLogic, IBM Websphere, JBoss en veel verschillende opensource varianten. Onze consultants blinken uit in het integreren van bedrijfstoepassingen, gegevensintegratie, gericht georiënteerde middleware (MOM), object request brokers (ORB’s) en enterprise service bus (ESB).

Continuous Learning & Sharing

Bij Greater is kennis van onschatbare waarde. Hiermee kunnen wij het onderscheid maken in de constant veranderende ICT Branche. Continuous Learning wordt toegepast binnen elk team om een gezonde ontwikkeling te bewerkstelligen, alleen dan blijf je als bedrijf voorop lopen! Kennis delen is daarbij onontbeerlijk en is een tweede natuur binnen de Greater-teams. Alle opgedane ervaring bij onze diverse klanten wordt vastgelegd in een interne knowledge base waartoe iedere consultant te allen tijde toegang heeft. Door dit collectief geheugen zijn wij in staat altijd de juiste oplossing te vinden!

Melle Visser is de naam

Passie en betrokkenheid! Samen met een team van mensen iets neerzetten waar je trots op bent en jaren later nog de anekdotes over verteld. Dat vind ik gaaf! Ik ben Melle Visser. Getrouwd, 3 zoons en woon in Amersfoort. Sinds 1999 actief in de IT. Begin als Oracle Database Adminstrator en in die tijd gold, als er Oracle op staat, dan is het voor de DBA. Zo rol ik er in en wordt expert in de Oracle eBusiness Suite, Portal, Apex, SOA-suite, enz. enz. Want als je iets oppakt, doe het dan ook goed. De klussen veranderen mee en ik ben nu de Middleware specialist: Weblogic, Websphere, JBoss, Tomcat. Het past bij mij: the man in the middle, spin in het web EN je kan het niet alleen, je hebt input nodig en samen verzorg je de output die nodig is. Dat vind ik mooi aan Greater en ben ik Business Unit Manager Middleware, want alleen ben je Great! maar samen ben je Greater! Leren van en met elkaar en iets neerzetten waar je blij van wordt.