Operations

Applicaties kunnen nog zo mooi gebouwd zijn, maar zonder adequaat beheer van de omgeving zal de klanttevredenheid ver te zoeken zijn. Beheer is een vak apart en alleen specialisten die het tot in de kern beheersen zien ieder vraagstuk als een uitdaging! Het is onze passie om elke beheeromgeving zo soepel mogelijk te laten draaien. Dit vraagt om gedegen kennis, bekwaamheid en inzicht. Competenties waar onze consultants op worden uitgezocht! Zij tillen beheren naar een hoger niveau en bezitten het vermogen om zoveel mogelijk op de juiste wijze te automatiseren waardoor de kans op fouten tot een minimum gereduceerd wordt. Op deze manier kan de garantie worden gegeven dat een omgeving stabiel blijft draaien zoals gewenst en zeker bij piekmomenten niet zal omvallen.

Don't hesitate, Automate!

Te veel tijd kwijt aan standaard beheertaken? Onze operators zijn automators. Wij beschikken over uitgebreide kennis en werken dagelijks met de meest geavanceerde automaten tooling. Taken die herhaaldelijk uitgevoerd moeten worden, kosten tijd en dat is kostbaar! Automatiseren geeft deze waardevolle tijd weer terug, zodat er op belangrijkere zaken gefocust kan worden! Wij organiseren regelmatig trainingen of kennissessies over het automatiseren van complexe omgevingen. Neem geregeld een kijkje op onze evenementen pagina en woon één van de aangeboden sessies bij!

Continuous Learning & Sharing

Bij Greater is kennis van onschatbare waarde. Hiermee kunnen wij het onderscheid maken in de constant veranderende ICT Branche. Continuous Learning wordt toegepast binnen elk team om een gezonde ontwikkeling te bewerkstelligen, alleen dan blijf je als bedrijf voorop lopen! Kennis delen is daarbij onontbeerlijk en is een tweede natuur binnen de Greater-teams. Alle opgedane ervaring bij onze diverse klanten wordt vastgelegd in een interne knowledge base waartoe iedere consultant te allen tijde toegang heeft. Door dit collectief geheugen zijn wij in staat altijd de juiste oplossing te vinden!

Rody Huibers is de naam

Mijn naam is Rody Huibers en ik ben de Business Unit Manager van Operations. Door het werken in kleine teams is onze Unit in staat het beheren naar een hoger plan te tillen. Ik waak erover dat het niveau van onze consultants hoog blijft en draag zorg voor de verbindingen tussen het beheer en onze andere Business Units. Zelf kom ik ook uit de techniek en met enige regelmaat werk ik zelf ook nog aan een project naast mijn functie als Unit Manager. Naast jarenlange ervaring op het gebied van beheer heb ik ook belangrijke ervaring met het deelnemen en leiden van complexe projecten. De sfeer in onze Business Unit is erg aangenaam en ongedwongen. We hebben een leuke groep met een mooie mix van Junior, Medior en Senior beheerders. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Neem dan contact met mij op.