Solutions

Het Greater Solutions-team bestaat uit gespecialiseerde IT System Integrators die een brug slaan tussen techniek en bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een performance issue, optimalisering, transformaties en root cause analysis, een scan van de gehele omgeving of een ontwerp, niets is hen te gek. Wij adviseren zorgvuldig en ongecompliceerd. Niets is zo teleurstellend als een gebrekkig functionerende omgeving die niet betrouwbaar is. Onze Solutions Unit neemt u graag deze zorg uit handen. Samen met de klant en het reeds aanwezig technische team scannen wij de omgeving en brengen de verbeterpunten in kaart. Vervolgens presenteren we de gepaste oplossing en voeren deze, wederom samen met de interne techneuten, uit. Tevens documenteren onze consultants alle doorgevoerde wijzigingen en krijgt u als klant garantie voor het geleverde werk!

Performance issues

In een complexe infrastructuur is elke schakel van belang. De infra presteert zo goed als de zwakste schakel. Onze Solutions specialisten sporen de zwakke schakels op en stellen vervolgens een helder en overzichtelijk plan op met daarin alle bevindingen, verbeterpunten en passende oplossingen. Het is uiteraard mogelijk om tegen een vooraf afgesproken prijs de performance issues te laten oplossen.

Omgevingsscan

Wij brengen graag voor u uw ICT-omgeving in kaart. Dit doen wij voor 100%, zowel de onderliggende infra als het applicatielandschap. Daarnaast kunnen wij direct adviseren over verbeterpunten en deze gezamenlijk doorvoeren. Een complexe omgeving evolueert en waar het eerst nog allemaal goed te begrijpen was, is het soms dusdanig ingewikkeld geworden dat niemand meer precies weet wat er draait en waarom. Wij zijn er dan om te helpen!

Managed Services

Geen zin meer om zelf de omgevingen te beheren, maar niet de geschikte mensen kunnen vinden die dit kunnen uitvoeren? Wij nemen deze complexe taak maar al te graag op onze schouders! Op locatie bij de klant of vanuit ons eigen kantoor kunnen allerhande omgevingen beheerd worden. Tevens zullen changes worden uitgevoerd en de standaard beheertaken worden geautomatiseerd. Daarnaast zullen wij de complete omgeving in kaart brengen zodat de klant weet wat er speelt en gemakkelijk zelf kan ingrijpen. Laat ons zorgen voor continuïteit! Meer weten over onze Managed Services en hoe wij dit aanpakken? Neem contact op, dan bespreken we alles onder het genot van een kop koffie.

Continuous Learning & Sharing

Bij Greater is kennis van onschatbare waarde. Hiermee kunnen wij het onderscheid maken in de constant veranderende ICT Branche. Continuous Learning wordt toegepast binnen elk team om een gezonde ontwikkeling te bewerkstelligen, alleen dan blijf je als bedrijf voorop lopen! Kennis delen is daarbij onontbeerlijk en is een tweede natuur binnen de Greater-teams. Alle opgedane ervaring bij onze diverse klanten wordt vastgelegd in een interne knowledge base waartoe iedere consultant te allen tijde toegang heeft. Door dit collectief geheugen zijn wij in staat altijd de juiste oplossing te vinden!

Ben jij onze nieuwe Business Unit Manager Solutions?

Greater groeit vlot, zowel op het gebied van kennis, klanten als mensen. Wij werken in units waardoor er korte lijnen zijn met collega’s die hetzelfde werk doen. Door ons collectief geheugen zijn wij in staat elkaar snel te helpen waar nodig.

Vanzelfsprekend behoren deze unit-teams ondersteund te worden door een Business Unit Manager. Als BUM ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en tewerkstelling van de toppers die werkzaam zijn in jouw unit. De groei van de unit is ook een zeer belangrijk onderdeel van de verantwoordelijkheden. Heb jij het in je om samen met een leuke groep enthousiaste specialisten te bouwen aan een mooie organisatie en dito toekomst?

Wij zoeken iemand uit het vak die zich over de jaren reeds bewezen heeft, een consultant die in eerste instantie zelf wat detacherings-opdrachten gaat doen bij een van onze klanten. Zodra jouw unit groot genoeg is om actief aangestuurd te kunnen worden, ga je je daar fulltime op focussen. Vanzelfsprekend hoort bij deze functie een uitstekend salaris en fantastische doorgroeimogelijkheden. Meer weten? Bekijk de vacature.

WeNeedYou