Kennissessie bol.com groot succes!

Woensdag 17 januari jl. vond de kennissessie van Maarten Dirkse, werkzaam bij Bol.com, plaats in onze gezellige ridderzaal te Doorn. Er werd enthousiast aangemeld, in totaal waren we met 17 man, een geweldige opkomst!

Het was een zeer leerzame sessie, waarbij er meerdere opmerkelijke feiten aan het licht kwamen. Erg verrassend was bijvoorbeeld dat bol.com helemaal is afgestapt van ITIL processen en nu alleen nog SCRUM en AGILE werkt. Zo hebben ze daardoor bijvoorbeeld geen Changemanager meer, wat ten opzichte van de gevestigde (ITIL) orde meer dan opvallend te noemen is… De sessie leerde ons dat bol.com zeer vooruitstrevend en innovatief is en haar doel, “Stage 5” van de “Stages of Software Delivery Evolution”, nu serieus aan het benaderen is. Een ware pionier op het gebied van IT en bijbehorende processen.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die aanwezig was en in het bijzonder Maarten, dank je wel voor een inspirerende presentatie en het kijkje in jouw wereld bij Bol.com, het was echt een enerverende bijeenkomst! Op naar “Part II” 😉Jenny Holweg
Auteur: Jenny Holweg
Hoi, mijn naam is Jenny Holweg, Bij Greater ben ik verantwoordelijk voor de administratie, Social media en het organiseren van Evenementen. Heb je een vraag? Je mag altijd contact met mij opnemen.

Geef een reactie