Werken bij Greater

Werken bij Greater is vooral werken voor en aan jezelf! Bij ons sta jij centraal, want zonder jouw inzet hebben wij immers geen bestaansrecht. Greater zoekt mensen die “ICT ademen”, hart voor de zaak hebben en wel van een uitdaging houden. Kortom, wij zijn dus op zoek naar jou!

Samen met een team van enthousiaste consultants bedien je dagelijks onze klanten en werk je aan de meest uiteenlopende projecten. De Greater-consultants maken het verschil doordat ze communicatief sterk zijn en over een uitstekend analytisch vermogen beschikken. Ook lopen onze specialisten een stapje voor op de rest vanwege ons Continuous Learning concept waardoor er altijd up tot date informatie en kennis voor handen is. Greater maakt het verschil door haar medewerkers voorop te zetten. Omdat wij erin geloven dat iedereen een uniek pad bewandelt en een persoonlijk doel nastreeft, bieden wij al onze professionals maatwerk aan als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Unieke projecten, werk dat er echt toe doet, een uitgebreid opleidingsaanbod, kennissessies, teamuitjes en de juiste begeleiding om jou zowel als persoon en als deskundige te laten groeien. In je eentje kan je Great zijn, maar samen met je Greater!

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat als je jezelf bewezen hebt in de markt je een vast dienstverband verdient. Wij spreken graag vertrouwen uit in onze medewerkers en werken veelal direct met een vast dienstverband.

Greater zorgt graag goed voor haar consultants. Tevreden personeel zorgt voor een soepel lopende organisatie. Bij ons krijgt iedereen de kans om voorstellen in te dienen of te onderhandelen over de secundaire arbeidsvoorwaarden. Happy staff means Greater Business!

Standaard krijg je bij Greater uiteraard:

  • Een bovengemiddeld salaris
  • 25 tot 28 vakantiedagen per jaar
  • Leaseauto (oplopend budget tot wel 1000 euro per maand!)
  • Inzetbonus
  • Aanbrengbonus
  • Kerstbonus
  • Eens per jaar een mega uitje inclusief partner
  • Interne en externe cursussen
  • Leuke kennissessies
  • Tussentijdse verrassingen

Bij het zoeken naar de voor jou ideale opdracht houden wij uiteraard ook rekening met de reistijden. Als regel hanteren wij dat de reistijd maximaal 60 minuten mag zijn. Mocht het echter zo zijn dat het in de praktijk meer blijkt te zijn en jij vindt dit zelf geen probleem, dan staat daar uiteraard een extra vergoeding tegenover.

Greater zet over het algemeen alleen eigen vaste medewerkers in bij haar klanten. Echter, er is altijd ruimte voor uitzonderingen. Mochten wij een aanvraag krijgen die wij niet zelf opgevuld krijgen dan is inhuur van externe expertise zeker een optie. Heb je interesse om aan Greater verbonden te zijn als Freelancer en wil je graag onderdeel uitmaken van ons team op externe basis? Kom eens langs, er is meer mogelijk dan je denkt!

Greater krijgt steeds meer eigen klanten waar wij het beheer en/of projecten voor uitvoeren. We worden steeds beter gevonden en de ervaring bij klanten resulteert in eigen opdrachten. Bij ons op kantoor staan inmiddels een aantal servers te loeien waar wij met een klein team de applicaties van onze klanten beheren.

Uitjes, Evenementen & Meetups

Borrels, kennissessies, kerstdiner en een bedrijfsuitje, bij Greater komt het allemaal jaarlijks voorbij! Wij streven ernaar ieder jaar weer originele uitstapjes te organiseren waaraan alle medewerkers plus partners mee kunnen doen. Het kan uitdagends zijn, iets sportiefs, exclusiefs of spannends, het is ieder jaar weer een verrassing! Borrels en kennissessies vinden regelmatig plaats en zorgen voor het versterken van de onderlinge verbinding tussen de medewerkers, daarbij zijn de kennissessies ook nog eens leerzaam maar ook zeker gezellig. Het jaar wordt traditioneel afgesloten met een kerstpakket plus wat extra’s, wat dat is blijft ook tot het laatste moment geheim!

Werken bij Greater is anders!

Geef ons een kans en wij zullen je laten zien dat werken bij Greater echt anders is! Wij zijn namelijk zelf techneut in hart en nieren en weten daardoor als geen ander wat een techneut aanspreekt. Bij Greater geldt, we werken dagelijks keihard om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, maar daarnaast moet er ook net zo hard genoten worden. Wij zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Greater heeft namelijk zonder haar medewerkers geen bestaansrecht! Wil je weten hoe een dag uit het leven van een Greater consultant eruitziet? Kom eens langs en je kan met eigen ogen zien dat wij echt anders zijn. Tot snel?

Wij zijn op zoek naar

Vacature TitelLocatieAfdelingDatum
Applicatie Tester gezocht. Omgeving ZwolleZwolleApplicatie Tester25 januari 2019
DevOps toppers gezochtHeel NederlandDevOps4 oktober 2018
Linux Engineer medior/seniorHeel NederlandOperations3 oktober 2018
Oracle Fusion Middleware SpecialistHeel NederlandMiddleware28 september 2018

Hoe het is om te werken bij Greater?

Instagram Feed

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.