Over Greater

Greater is bedacht door en gebouwd voor consultants. Onze medewerkers zijn ons DNA en werken dagelijks aan de meest complexe projecten bij de grootste bedrijven in Nederland en België. Om de hoge kwaliteit van onze consultants te waarborgen en onze naam als kennishuis waar te maken werken wij binnen Greater in kleine teams, hebben korte lijnen met elkaar en delen veel van onze kennis. Op deze wijze zijn wij in staat de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Wij gaan net dat stapje verder waar anderen stoppen. Greater streeft naar continuïteit in het leveren van hoogstaande kwaliteit en bieden op deze wijze een absolute meerwaarde voor uw organisatie. Wij zijn op ons best buiten de comfortzone, wij durven te leren en te innoveren! Een Greater engineer heb je niet alleen, er staat altijd een sterk team op de achtergrond om bij te springen waar nodig! Wij geloven dat als je kleine multi-talented teams creëert en van daaruit de klant bedient, je boven jezelf kan uitstijgen in de service die geleverd wordt.

De Missie

Onze missie is om de kwaliteit en de kennis van onze specialisten op een dusdanig hoog niveau te brengen en houden, dat niemand meer om ons heen kan. Wij zetten wel die extra stap daar waar anderen afhaken. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, daar staan wij garant voor! Door te blijven investeren in de kennis van onze consultants maken wij het verschil. Greater is een kennishuis waar kennis delen en samenwerken centraal staat. Een Greater consultant heeft een achterban waar hij zijn vragen kan stellen, waar hij geholpen wordt om hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Meer weten over wat onze consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem Contact met ons op.

De strategie

Onze strategie is eenvoudig, de Greater specialisten moeten een meerwaarde leveren op elk gebied. Door professionaliteit, communicatieve vaardigheden en een schat aan kennis zijn wij van absolute meerwaarde voor uw organisatie. Elk probleem kan geadresseerd en opgelost worden. Onze consultants hebben de beschikking over grootschalige kennis en ervaring op uiteenlopende ICT gebieden. Bij Greater delen wij kennis met elkaar en besteden veel aandacht aan het up to date houden hiervan. Op deze wijze kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Greater werkt in kleine teams waardoor de lijnen kort zijn en de oplossing zo gevonden is!

Onze consultants maken het verschil. Dat is een gewaagde uitspraak maar er is niets aan gelogen. Waar anderen eindigen, zetten wij een stap extra! Wij worden gelukkig van het delen van kennis en het helpen van onze collega’s. Ons motto? Become Greater!