Rody Huibers wordt tweede, gelijke partner van Greater

Persbericht

Amsterdam, 20 december, 2022 – Oprichter Richard van der Meijde wijst Greaters Manager Operations en tevens goede vriend Rody Huibers aan als mede-eigenaar van de organisatie. Samen zijn ze vastberaden om Greater verder uit te bouwen tot groot sociaal IT-bedrijf, waarbij het ontwikkelen en verbinden van consultants en bedrijven centraal staan.

“Het benoemen van Rody als gelijke partner is de logische stap die hij verdient,” aldus Van der Meijde. Zeven jaar geleden begon Huibers als ware techie bij Greater en startte op zijn eerste opdracht. Wegens zijn ervaring en sociale vaardigheden wist hij met precisie consultants te introduceren aan de juiste bedrijven. Hij breidde al gauw zijn eigen business unit uit naar 25 man en in 2019 maakte hij de overstap naar Manager Operations. “Hij runde eigenlijk de hele operatie en gezien zijn succes voorzag ik dat Rody naast mij zou staan als partner.”

Huibers is op zijn beurt Van der Meijde dankbaar. “Ik voelde me vanaf het begin gewaardeerd, zag steeds meer ondernemerschap in mijzelf en ik wilde bewijzen dat ik het kon.” Hij ervaart zijn tijd bij Greater als dé gelegenheid om te bouwen aan iets groters dan zichzelf en is vastberaden een groot, sociaal bedrijf neer te zetten waar iedereen zich op dezelfde wijze geholpen voelt. “Ik kreeg ooit de kans dit te doen en dat wil ik doorgeven aan anderen.” Diezelfde waardering spreekt Van der Meijde uit richting Huibers: “Zonder jou was Greater niet geworden wat het nu is.”

Het partnerschap zien ze veelbelovend in. “We hebben aan een half woord genoeg en delen dezelfde optimistische mentaliteit,” zegt Van der Meijde. “Waar we ons in het verleden geremd voelden, denken we nu groots en stimuleren we elkaar, echt het ‘Greater thinking’. We begrijpen welke kant we samen op willen.” Als gelijke partners weten ze dat, wat er ook gebeurt, ze voor elkaar moeten blijven zorgen. Die zorg en het klaarstaan voor andermans ontwikkeling willen ze ook blijven uitstralen naar de rest van de medewerkers. “Dat is voor ons de kern van een succesvol partnerschap.”

Greater is het IT-bedrijf dat is opgericht door techies, voor techies. Het richt zich op services op het gebied van Cloud, DevOps, SecOps en IT-consultancy. Het hoofdkantoor van Greater bevindt zich in Schiphol-Rijk.